Bruidskleding

Stomerij Reigerhof Bij Stomerij De Reigerhof bent u al meer dan 30 jaar aan het juiste adres voor het reinigen van kleding en door onze persoonlijke benadering zeker ook voor het reinigen van uw bruidskleding. Dat wij in al die jaren een betrouwbare partij zijn blijkt wel uit het feit dat wij nu bruidsjaponnen aangeboden krijgen van dochters, die net als hun moeder voor hen, ons vakmanschap op waarde weten te schatten.

Reiniging
Wij behandelen uw bruidsjapon met persoonlijke aandacht vanaf het moment dat u de japon aanbiedt totdat u haar weer ophaalt. Om het beste resultaat te kunnen halen is het belangrijk dat u de japon zo snel mogelijk laat reinigen zodat het vuil zich niet kan vastzetten in de stof. Applicaties zoals steentjes, lovertjes, kraaltjes enz. vormen geen probleem, wij testen vooraf of zij bestand zijn tegen de reinigingsvloeistof en passen, indien nodig, de reinigingsmethode aan. Uw bruidsjapon wordt helemaal handmatig voorbehandeld zodat vuil en vlekken goed in de reinigingsmachine los kunnen weken. Dat dit arbeidsintensief is spreek voor zich zeker als je bedenkt dat in een gemiddelde bruidsjapon al snel 20 meter stof is verwerkt.

Kleine reparaties
Heeft u een kleine beschadiging zoals bijvoorbeeld een scheur in de sleep of een naadje los dan is het verstandig om dit vooraf even aan ons te meldden zodat wij dit , tegen een kleine vergoeding, vooraf kunnen repareren zodat het tijdens het reinigen niet verder kan scheuren.

Prijsopbouw
De kosten van het reinigen van een bruidsjapon varieert tussen € 120,- en € 150,- afhankelijk van de stofsamenstelling (van polyester tot zijde), grootte en vervuilingsgraad. Reinigen van sluier, onderrok en handschoenen zijn uiteraard bij de prijs inbegrepen.

Levertijd
Wij zien het reinigen van uw bruidsjapon als een serieuze zaak en nemen daar voor graag de tijd en spreken met u een levertijd van twee weken af.

Bruidegom / bruidskinderen
Voor uw avondjapon , de kleding van de bruidegom en de bruidskinderen kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht en zij krijgen van ons ook een speciale behandeling.